Om oss

Vi på WhiteSmile Scandinavia /Mini Spa kan stoltsera att under våra 7 år har vi blekt ca 15.000 fantastiska kunders tänder (mest troligt flest i Sverige) och kan med 99,9% säkerhet förbereda er på att Ni kommer bli fantastiskt nöjda.

Hos oss på WhiteSmile Scandinavia / Mini Spa får ni dem med längst erfarenhet av tandblekning i Sverige så ni sitter oerhört trygga i våra sköna och avkopplade äggstolar medans era tänder blir vitare och leendet än vackrare, om ens möjligt.

WhiteSmile Scandinavia / Mini Spa är dessutom ett av världens mest tillgängliga skönhetssalong, dels för sitt läge men också för sina generösa öppettider (362 dagar om året).

WhiteSmile Scandinavia / Mini Spa öppnade för första gången upp sina dörrar i mars 2013, mitt i Skärholmen Centrum, Kista Galleria och Fältöversten. Tanken var redan då att skapa en salong med stor tillgänglighet.

Perfekt för dig som vill ta en paus i vardagen och få finare leende och vitare tänder.

Vid varje köp du gör hos WhiteSmile Scandinavia / Mini Spa går dessutom 7 kr till Zelmerlöw & Björkman Foundation. En hjälp till utsatta barn och ungdomar med utbildning och därmed möjlighet till en bättre framtid i Kenya. På bara 2år har vi tillsammans med er lyckats samla ihop drygt 100.000kr till Måns Zelmerlöw och Jonas Björkmans foundation, vilket inneburit att de kunnat bygga ut skolan som numera rymmer 300 elever, lokal läkarmottagning, byggt vattenbrunn för en hel by och ger tak över huvudet, plus skolgång till ca 100 hemlösa tjejer.

Varmt välkomna till WhiteSmile Scandinavia / Mini Spa för en fantastisk tandblekning!